Nyheter

5. jun, 2022

Grattis till Ådi och Mia till uppflyttning och första planering !
Så duktig och fin prestation ned höga poäng.

5. jun, 2022
28. maj, 2022

Vilka dagar vi har haft! Jeanette, Ella och Jag blev Fyra i lagfinalen , och i dagens individuella blev AnneNerell, jag och Ella tre Bästa vänninor fem i topp! Anne Nerell etta, jag tvåa, Ella femma. Två Belacquas i finalen !

3. maj, 2022

Blackbound Caterpilar kom för fyra väckor sedan.En underbar valp, som man bara älskar direkt. Om det kommer vara så för alltid? Nej självklart inte, vi kommer ha en riktig relation, där vi kommer tycka att den andra bara är dum i huvudet. Så det gäller att njuta så länge det varar.

Söta lille rara Lara.

4. apr, 2022

NU den 3april debuterade tre av Governessans avkommor på prov. Bolt och Maritade klarade första nivået hos jaktretriever klubben, stort grattis. Juni och Jeanett debuterade i nybörjar klass WT mycket svårt var det tydligt viss ,men ett bra resultat med 72p och en nolla. Juni förde sig fint och Jeanetts mönser satt mycket fint. Mira och Dennis hade en fin debut med 73 p och en nolla, inte illa för en debutant.Lovar gott inför unghundsdebyt. Med tanke på att WT klasserna nu blir offesiella prov med ökad svårigheter fick nog många ett och annat att tänka på .