Nyheter

3. maj, 2022

Blackbound Caterpilar kom för fyra väckor sedan.En underbar valp, som man bara älskar direkt. Om det kommer vara så för alltid? Nej självklart inte, vi kommer ha en riktig relation, där vi kommer tycka att den andra bara är dum i huvudet. Så det gäller att njuta så länge det varar.

Söta lille rara Lara.

4. apr, 2022

NU den 3april debuterade tre av Governessans avkommor på prov. Bolt och Maritade klarade första nivået hos jaktretriever klubben, stort grattis. Juni och Jeanett debuterade i nybörjar klass WT mycket svårt var det tydligt viss ,men ett bra resultat med 72p och en nolla. Juni förde sig fint och Jeanetts mönser satt mycket fint. Mira och Dennis hade en fin debut med 73 p och en nolla, inte illa för en debutant.Lovar gott inför unghundsdebyt. Med tanke på att WT klasserna nu blir offesiella prov med ökad svårigheter fick nog många ett och annat att tänka på .

10. jan, 2022

Paul David Toual och FTW X 2  Ivantes First Tic Tac Altequin , våran fina Colin , har gjort det igen, första plaserad på FT. Jag blir  så glad och stolt av Lyra barna. Colin har haft en mycket bra säsong, har  gjort fantastiska jobb och premerats för det. Han visat upp den typiska apporterings glädjen som är så karekteristisk hos Lyras First barn. 

8. jan, 2022

Nu har  Ediths valpar blivit 1 v . Hon själva har långsamt börjat återhämta sig . Hon  är hungrig men kräsen. Hon är lite glad ibland men ofta låg och ledsen . Vad som är fantastisk bra, är att hon tar hand om de små på ett supert sätt . De små har under veckan, inte vid ett enda tillfälle varit påverkad av sin mammas sjukdom. 

Nu låter vi dagarna gå och hoppas att alt blir bra. 

4. jan, 2022

1/1 kom 8 starka valpar , en tuff valpning och nu nya komplikationer . Men snart vänder det väll,