Nyheter

4. jan, 2022

1/1 kom 8 starka valpar , en tuff valpning och nu nya komplikationer . Men snart vänder det väll,

19. dec, 2021

Edith är i klassiskt duppeditt humör. Dvs grav allvarlig och humorlös 🐕🤩 Hon tusslar runt med en mage som är enorm 😵 Hon tänker på mat och vill inte ha konflikter... och det är inte enkelt när man bor ihop med Tareq , han är bara uppfyllt av sitt ego och sin arbetslust och tar inga hänsyn till en gul marsipangris som staplar fram. Så för husfridens skull går vi ut med dom tre och tre , då släpper den högdräktiga att sura. Beräknad dag för valpning är den 2/1 dvs om 14 dagar. När man ser hennes Maga undrar jag värkligen hur hon kommer se ut på dygn 58-60 😳 Jag kollar jo dräktighet utan ultraljud och  brukar vanligen inte ens tänka tanken på att röntga, men denna gången har jag bokad en tid bara för att se om det är onormalt många... 12 gissar jag på , Jeanett 14 , Ann, ett fotbollslag, Ullis på 10 . Så håll tummarna för oss når nyåret brakar loss! 
bilden är tagit på dygn 45

12. dec, 2021

Ja då har vi klarat av vår första kurs  på Gotland . Fin gäng med trevliga hundar . Fokus har  varit på lugna känslor vid bena båda för hund och förare . Inte så många klassiska övningar , men väl behövlig fokus på hundars lärande och mönster träningens  betydelse. Läxor har eleverna fått och nya lektioner är planerade. 
nu längtar vi hem till vår egen flock och är nyfikna på hur Ediths mage är. Edith är dygn 39 i dag . 

3. dec, 2021

så nu är vi kommit in i femte veckan dygn 30 . Edith har lite dålig aptit på morgonen, men vrålhungrig till lunch, hon kommer få mera mat från nu. Magen är större en vad hennes mamma hade och den syntes tidigare en normalt . Jag tycker hon ser ut att ha gått  en vecka längre en fyra . Hon vill hälst ligga på rygg i mitt knä. 

27. nov, 2021